Nyheter om lantbruksmaskiner

Vill du hålla koll på nyheter om lantbruksmaskiner? Titta in på Maskingruppens hemsida för information om lantbruksmaskiner, senaste varumärken, begagnade maskiner och mycket mer.

Maskingruppen är ett företag vars största andel av kunder kommer ifrån lantbruket. De har också kunder från kommuner och golfbanor som är intresserade av att hitta bra maskiner till deras utomhusområden. Deras affärsområde omfattar hela Skåne och Halland, och sedan 2009 har företaget spridits ut sig mot Öland och Kalmar.

Maskingruppen har haft ett aktivt deltagande inom lantbruksbranschen i 63 år sedan det grundades år 1948. Förutom att hålla sig aktiva inom marknaden strävar de samtidigt efter att arbeta nära alla sina kunder. De arbetar inom ett brett sortiment från ledande leverantörer inom lantbruksmarknaden, och inom företag ingår en stark eftermarknadsavdelning, reservdelslager, utrustade verkstäder och servicebussar. Tillsammans med andra företag har Maskingruppen dessutom lyckats skapa ett snabbt och smidigt finansieringssystem till den ökande tillväxten och fokuset inom deras maskinaffärer.

Maskingruppen tar hand om maskinleveranser av olika lantbruksfordon. På deras webbplats visar de all information om nyheter inom lantbruksmarknaden, och förutom maskinleveranser arbetar Maskingruppen även inom import, Park & Trädgård och begagnade maskiner. De säljer alla möjliga begagnade varor för lantbruket, såsom traktorer, skördetröskor, grönytemaskiner eller andra redskap. Under deras butikssida på deras webbsida visar de även olika säsongskampanjer och månadserbjudanden. Maskingruppen har även en eftermarknadssida, där de visar olika annonser från kunder runtom i hela landet.

Förutom sitt aktiva deltagande i branschen arbetar Maskingruppen för att deras kunder ska få en mer positiv miljösyn inom deras respektive branscher. De följer aktivt debatten inom miljön för att ständigt kunna förbättra sina egna leveranser och maskiner. Alla deras produkter ska kunna återvinnas och produceras med en enorm hänsyn till att ha en så liten påverkan på miljön som möjligt. Deras fastigheter ligger i Ängelholm, Falkenberg, Färjestaden och JEB Eslöv.